Om Triomec

Företaget

Triomec Service AB bildades 2004 och är en auktoriserad ”Tennant Servicecenter” verkstad. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Stockholm och Mälardalen. Vi hjälper kunder i hela landet tillsammans med de övriga Tennant centers.

Vi är specialiserade på Tennants maskiner men servar och reparerar med glädje alla märken våra kunder har.

Våra servicebilar är välfyllda med reservdelar, och våra tekniker är specialutbildade på Tennants fabrik i Holland.

Vi arbetar hårt för att klara samtliga reparationer och all service vid första besöket.

I våra lokaler i Solna, där vi har kontor och verkstad, finns även ett välsorterat reservdelslager.

Verksamhet

Vår verksamhet bygger på att generera ett värde för dig som kund hos oss. Detta gör vi genom att tillsammans med dig lägga upp en plan gällande förebyggande service av dina städmaskiner och sopmaskiner. På detta sätt Jobbar vi tillsammans för att hålla uppe er produktivitet och minimera dyra stilleståndstider.

Är du intresserad av att köpa eller att hyra nya och/eller renoverade Tennantmaskiner har vi ett nära samarbete med Sorma Sverige AB som mer än gärna hjälper dig ed en skräddarsydd lösning.

Affärsidé

Vårat mål är att ha en nära kontakt med dig som kund och tillsammans se till att din maskins driftkostnad blir låg genom en service som anpassas efter era behov.

Vi skall vara det mest flexibla och kundorienterade serviceföretaget i branschen.

Vårt mål är att kunna hjälpa dig som kund snabbare och mer kostnadseffektivt än någon annan på den marknad vi verkar.

Vi skall, bättre än någon annan på marknaden, ta hand om er som kund på bästa sätt med en totallösning gällande er maskinpark. Detta oavsett om ni har en maskin eller ett större antal utspritt på flera objekt.

Varje medarbetare i bolaget är en länk i kedjan som skall göra sitt yttersta för att överträffa kundens förväntningar på kvalitet, tid och information.